غوره همان انگور کال است. طعم آن هم ترش است. در واقع ميوهها هر چهقدر بيشتر ميرسند، قندشان بالاتر ميرود. در واقع قند غوره کمتر از انگور رسيده است. البته اين دليل بر آن نيست که بگوييم غوره هيچ قندي ندارد و نميتواند سبب نوسانات قندخون شود.
به گفته متخصصان مصرف هرازگاه غوره مشکلي ايجاد نميکند. غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف ميشود و چون جلوي آفتاب ميماند و حرارت ميبيند ويتامين C نداشته و تنها طعم دهنده است. به عبارت ديگر آبغوره هيچ خواصي براي بدن ندارد. عدهاي از افراد براي پايين آوردن چربي خون آبغوره ميخورند. اين تفکر به هيچ عنوان صحيح نبوده و آبغوره نميتواند چربي و قندخون را پايين بياورد. برخلاف تصور عموم که مصرف ناشتاي آن سبب لاغري ميشود بايد گفت آبغوره نه تنها لاغر نميکند بلکه مخاط دستگاه گوارش را هم تخريب ميکند.
به گفته متخصصان مصرف هرازگاه غوره مشکلي ايجاد نميکند. غوره معمولا به شکل آبغوره مصرف ميشود و چون جلوي آفتاب ميماند و حرارت ميبيند ويتامين C نداشته و تنها طعم دهنده است. به عبارت ديگر آبغوره هيچ خواصي براي بدن ندارد. عدهاي از افراد براي پايين آوردن چربي خون آبغوره ميخورند. اين تفکر به هيچ عنوان صحيح نبوده و آبغوره نميتواند چربي و قندخون را پايين بياورد. برخلاف تصور عموم که مصرف ناشتاي آن سبب لاغري ميشود بايد گفت آبغوره نه تنها لاغر نميکند بلکه مخاط دستگاه گوارش را هم تخريب ميکند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر